Kookaburra | Raadhuisstraat 3C | 5261 EH | Vught
Gratis verzending vanaf €100! Vandaag voor 16 uur besteld is vandaag verzonden!
Vraag ons alles via whats app, wij geven je graag advies!

Anne van de Water - 13 / Sep / 2022

Toddlers and Tees

Toddlers and Tees

Ik werd in 2015 moeder van onze eerste dochter. Vanaf dat moment ging ik op zoek naar de leukste kleding voor haar. Alhoewel ik zelf altijd al een eigenzinnige en vrij duidelijke mening heb gehad wat betreft kleding ontstond er hier naast de liefde voor mijn kind nog een nieuwe liefde bij. 
Het leven liep iets anders dan gehoopt en verwacht en ik verloor mijn baan, heel erg oneerlijk vond ik het, mijn leven stond op zijn kop en mijn baas besloot me eruit te gooien. Wat is dit achteraf een geluk geweest. Want de droom die ik eigenlijk al van jongs af aan heb gehad, 'iets voor mezelf beginnen' kreeg nu ineens ruimte. 

Ik ben geen mens voor marktonderzoeken en neem nogal snel beslissingen. Niet dat mijn beslissing ondoordacht was, maar het was er niet een waar ik maanden over na heb gedacht. Ik ging op onderzoek uit en kwam erachter dat ik een bestaande naam nodig had om bij de merken die ik graag wilde verkopen binnen te komen. Zo gezegd, zo gedaan, ik ging een naam kopen. Van welk geld wist ik nog niet, bij wie wist ik ook nog niet, maar ik wist wel dat dit het moest gaan worden. Ik wilde een winkel, nog niet nu, maar wel snel. Nou ben ik niet gezegend met heel veel geduld, zit in de genen, mijn kinderen ook niet namelijk. Dus ik wilde doorpakken. Ik kwam terecht bij Toddlers and Tees en wist dat de toenmalige eigenaar ermee ging stoppen dus ik sloeg mijn slag, ik deed een bod en dat werd geaccepteerd. Nu moest ik nog snel op zoek naar geld, en alsof het zo moest zijn vond ik dat. En toen wist ik dit is het begin van mijn weg naar een winkel. De webshop Toddlers and Tees was nog niet helemaal wat ik wilde uitstralen, maar het begin was gemaakt. 

Ongeveer 2 jaar lang heb ik de webshop Toddlers and Tees gehad. Vanuit mijn huis, een magazijn en winkel werden er gemaakt op zolder. Alleen, zonder echte collega's en met veel leuke klanten. Af en toe een uitstapje gemaakt naar een Pop Up Store. Geen bakken met geld verdiend hoor, vooral ervoor gezorgd dat ik de tijd vol zou maken tot ik een geschikt winkelpand zou vinden. 

En dan nu sluit ik het tijdperk Toddlers and Tees af, het was een mooie opstap naar mijn eigen echte winkel, met mijn eigen naam en mijn eigen website. 

Dank je wel voor al jullie aankopen en berichtjes bij Toddlers and Tees, ik hoop jullie te zien bij Koekaboera! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »