Kookaburra | Raadhuisstraat 3C | 5261 EH | Vught
Gratis verzending vanaf €100! Vandaag voor 16 uur besteld is vandaag verzonden!
Vraag ons alles via whats app, wij geven je graag advies!

Over ons

Een Australische vogel die je geluk brengt als je hem of haar tegenkomt in je dromen. Een rebel. Een aparte. Een positief wezen, altijd op zoek naar nieuwe manieren om anderen te vermaken. Onbevreesd. Een tegen de stroom in zwemmer. Een lacher. 

Een mooi verhaal achter de naam van onze winkel. Niet veilig, niet pastel, niet gewoon. Gewoon is raar en raar is leuk. Voor alle kindjes, groot of klein, blauw of oranje, jongen of meisje of misschien wel iets daartussenin. 

Een winkel, in het centrum van Vught was altijd al een droom. Nadat ik zelf moeder werd wist ik ook wat ik in die winkel wilde gaan verkopen. Helaas liep het de eerste jaren van mijn moederschap niet zoals ik had gewild, of misschien zoals ik had gehoopt. Na een aantal hobbelige jaren, leerde ik dat het leven je niet altijd geeft wat in de norm past. Soms moet je een hoop salto's maken onderweg. En toch wilde ik deze droom niet laten varen. Na wat jaren geduld en zorgen is dan eindelijk het moment gekomen en gaan in september 2022 de deuren van mijn allereerste echte winkel open. Met drie eigenzinnige dochters, een chaotisch leven, een positieve mindset en een hele hoop ideeën hoop ik dat deze droom een waanzinnig succes wordt. 

Ik hoop dat jullie je welkom voelen in onze winkel, zowel online als offline. En ik hoop uit de grond van mijn hart dat alle kindjes zichzelf durven te zijn bij ons. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »