Kookaburra | Raadhuisstraat 3C | 5261 EH | Vught
Gratis verzending vanaf €100! Vandaag voor 16 uur besteld is vandaag verzonden!
Vraag ons alles via whats app, wij geven je graag advies!

Anne van de Water - 28 / Sep / 2023

The Jeans For President

The Jeans For President

The jeans for president 

Ik zie het letterlijk overal, leuke kinderen in een toffe jeans. Hoezo? Serieus hoe kan dat? Waar zijn die kinderen gemaakt, die ten eerste een jeans aan willen zonder gezeik, en ten tweede er ook nog een hebben gevonden die én perfect past én er ook nog eens geweldig uitziet?!  

Jullie denken misschien dat mijn kinderen ook in de categorie vallen die niet zeuren over de stof, naadjes, de knoop die niet open of dicht kan, de gulp die niet goed zit, enzovoorts. Helaas dat is dus echt verre van waar. Mijn kinderen zien er misschien uit alsof ze naar hun moeder luisteren, dat doen ze echter alleen als ik roep IJS! SNOEP! of CHIPS! 

Ook al heb je een moeder met een ongeveer 95 vierkante meter gevulde winkelruimte met de meest toffe spijkerbroeken het is en blijft zoeken naar de juiste jeans. Eentje die lekker zit, niet afzakt, waarvan de knoop goed open en dicht kan én waar ze in willen wonen. Want ik heb er ook zo eentje, krom voor moeten liggen want het kost wat, maar die heb ik het liefste elke dag aan. Het was een zoektocht, maar eenmaal gevonden wil je deze beste vriend nooit meer kwijt. 

Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om voor je zoon, dochter of iets daartussenin ook zo'n beste vriend te vinden. Eentje die ze niet meer uit willen, waarmee ze in bomen kunnen klimmen, of lekker mee op de bank kunnen liggen en bovendien eentje die op tijd van het kontje af kan om naar de wc te gaan. Het is een crime want veel kinderen weigeren gewoon al om een leuke spijkerbroek te passen, en als ze eenmaal iets in hun kop hebben dan hebben ze het niet in hun kont. 

Heb jij even geluk, want als ik het in mijn kop heb dan heb ik het ook niet in mijn kont, maar dan ga ik net zolang door tot ik de perfecte vrienden heb gevonden voor al jullie kids! En dat heeft ons nogal wat tijd gekost, wat geld uiteraard en wat geduld. En laat dat laatste nou net een eigenschap zijn die mij op het lijf geschreven is. Haha I wish. Ik heb geen geduld, het is geen geheim. En juist daardoor heb ik voor jullie een aantal verschillende spijkerbroeken gevonden die perfect zijn voor wie dan ook. 

Voor kinderen die eigenlijk geen spijkerbroek aan willen, maar ook voor kindjes waar de jeans normaliter meteen van het kontje zakt, voor de spillenbenen en voor de stevige bovenbenen of billen, maar ook voor de kindjes die niet van knopen houden, voor een lang lijf of juist voor korte benen, werkelijk voor elk kind is er een model wat precies zou kunnen passen. Én allemaal zitten ze even lekker, niet stug maar lekker zacht, niet met een dikke brede band waardoor je niet meer kan ademen. 

En omdat ik weet hoe enorm frustrerend het kan zijn om door de bomen het bos niet meer te zien, heb ik je een handje geholpen en een jeans guide gemaakt. Want zeg nou eens eerlijk, ook al moet ik me in mijn lievelings jeans wurmen en krijg ik in sommige weken haast geen adem, hij maakt mijn leven zoveel beter en dat gun ik elk kind! 

Wil jij ook dat jouw kind een beste vriend krijgt die hij of zij nooit meer uit wil doen? Dan heb je onze jeans guide nodig, zodat je precies weet welke jeans past bij welk lijf, welk kind én welke eisen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze jeans guide, I promise it will make your life so much better! 

Liefs, 
Anne

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »