Kookaburra | Raadhuisstraat 3C | 5261 EH | Vught
Gratis verzending vanaf €100! Vandaag voor 16 uur besteld is vandaag verzonden!
Vraag ons alles via whats app, wij geven je graag advies!

Anne van de Water - 31 / Dec / 2022

De laatste dag van 2022...

De laatste dag van 2022...

Daar zit ik dan, op de laatste dag van 2022, op mijn bankje in mijn eigen winkel. En ik moet eerlijk zeggen, ik ben best trots als ik om me heen kijk. Meer dan een jaar geleden begonnen de gesprekken al over dit winkelpand, mijn geduld werd erg op de proef gesteld, en voor een redelijk ongeduldig iemand als ik is dat soms best lastig geweest. Er zijn dagen geweest dat ik de handdoek in de ring wilde gooien maar wat ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan. 

2022 was een jaar wat begon met de gedachte om eindelijk die echte winkel te openen. En dat is gelukt! Wat een mijlpaal is dat zeg. Op 24.09 gingen we open, en ik moet je eerlijk zeggen ik heb er van wakker geleden. Wat als er niemand komt? Wat als niemand het leuk vindt? Wat als.... Meteen een goed voornemen voor 2023; de wat als verbannen uit mijn gedachten... 

Ik stond en sta helemaal achter het concept, en het voordeel van de lange periode van gesprekken voeren over het pand was dan ook dat ik alles tot in detail kon uitwerken. Haha alsof ik dat heb gedaan? Nee natuurlijk niet, ik ben niet van de lange gesprekken en het lang nadenken, ik ben van de snelle beslissingen en niet te lang nadenken. En ja dan ga je weleens onderuit, of moet je een salto maken, maar ach he anders wordt het ook maar saai ;)! 

Nou dit werd eigenlijk een terugblik dus even terug naar de strekking van het verhaal. Het was een goed jaar in alle opzichten, privé geen diepe dalen, leuke vakanties gehad, uitstapjes gemaakt en alle meiden lekker op hun plek. 

Zakelijk was het natuurlijk een grote piek die alle dalen overtrof. Eindelijk die winkel open, en zoals gezegd ik ben niet van het lang aanmodderen. Dus 10 dagen nadat ik de sleutel kreeg werden de eerste aankopen gedaan en dat was echt zo tof! Samen met Marijke komt mijn droom uit. En ik weet zeker dat we dit gaan rocken! 
Zoveel blije kindjes, leuke reacties en ook tevreden klanten. Ik denk dat we 38 gekke filmpjes hebben geplaatst, 12 keer in ons broek hebben geplast van het lachen, 10 liter tranen hebben kunnen opvangen van het janken maar ook van het gieren en we hebben vooral enorm genoten van jullie kindjes en jullie gezellige praatjes! 

Doelen voor 2023 hebben we natuurlijk ook, die komen later want ik ben niet alleen van het aanmodderen, ook van het uitstellen dus die stel ik ook pas vast in 2023 ;)! 

Ik wens jullie allemaal een geweldig uiteinde, een prachtig nieuwjaar, een jaar vol met heel veel zon, snoep, chips en ijsjes. Natuurlijk ook met heel veel nieuwe kleren ;)! Veel gezelligheid en bovenal gezondheid! Geniet van de mensen om je heen, maak herinneringen want ik weet uit ervaring hoe belangrijk die zijn! Dank je wel dat jullie er waren in 2022, ik hoop echt vanuit de grond van mijn hart dat jullie er ook nog zijn in 2023, want zonder jullie red ik het niet! 

En dan nu, ga ik snel nog mijn zorgverzekering uitpluizen, boodschappen doen, oliebollen zoeken en sissers aansteken! Maar vooral ga ik nog even genieten van wat het afgelopen jaar me heeft gebracht....

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »