Kookaburra | Raadhuisstraat 3C | 5261 EH | Vught
Gratis verzending vanaf €100! Vandaag voor 16 uur besteld is vandaag verzonden!
Vraag ons alles via whats app, wij geven je graag advies!

Anne van de Water - 21 / Sep / 2023

Wat een jaar!

Wat een jaar!

Wat een jaar! 

Oh wat een jaar, een enorm goed bekeken spelshow op de zaterdagavond. Gepresenteerd door Chantal Janzen op primetime op RTL4! Lachend en gierend wordt er teruggekeken op een bepaald jaar, verkleed in een voor die tijd gepast kostuum compleet met make-up en kapsels. Er worden herinneringen opgehaald en ondertussen natuurlijk ook punten verdiend. 

Lachend herinneringen ophalen dat is wat ik met jullie wil doen. En oke, het afgelopen jaar was niet alleen maar lachen, maar toch zit ik nu met enige trots op mijn bank deze blog te schrijven. Het was me een jaar. Een jaar geleden begon het avontuur, wat al langer werd voorbereid en daardoor mijn geduld enorm op de proef stelde. Ik kan me nog herinneren dat ik het allemaal veel te lang vond duren, dat ik mezelf 10 dagen gaf om de winkel te verbouwen, in te richten en klaar te maken voor opening. Als je het dan hebt over trots, nou als een aap met 7 lullen want daar had menigeen mij onderschat. 

Toen moest die deur voor de eerste keer open, en iedereen die stiekem binnen had gekeken was natuurlijk enthousiast. Maar ja dat waren ook allemaal bekende mensen die gezien mijn humeur in die tijd niet durfde te zeggen dat het niets was, want dan zou ik ze wat aandoen. Komt er wel iemand? Wat als niemand iets koopt? Dalijk staan we hier met z'n tweeën. Oh god ik voel het gewoon weer die spanning. Gelukkig kwam dat allemaal goed en ging de start alsof we dit al tien keer eerder hadden gedaan. Het was zo leuk, en zo druk.  

Het hele jaar is enorm spannend geweest met veel beren op de weg. Gelukkig hou ik van een berenjacht en ga ik overal gewoon dwars doorheen. Dat is volgens mij de beste manier, niet eronderdoor, niet eroverheen gewoon met alles wat je hebt erin. En natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn in het afgelopen jaar ook echt wel dagen geweest dat ik even niet alles wat ik in me heb kon vinden. Dat ik dacht ik stop ermee of waarom doe ik dit. 
Maar dan kom ik weer in de winkel waar jullie blij worden en ik dus ook. Waar al die lieve kindjes niet meer zomaar voorbij lopen en steeds vaker voor hun moeder uit rennend naar binnen komen om te make-uppen, computeren, bouwen of gezellig te kletsen. 
Dan denk ik aan dat ene jongetje die zo graag een jurk wilde kopen en daarvoor bij ons kwam, en aan al die gekleurde tasjes die ik rond zie wandelen als ik door ons dorp loop of dan zie ik op het schoolplein een kindje of een groot kind in 'onze' jas rondlopen en dan weet ik dat dit ons gaat lukken. 

Het jaar is voorbij gevlogen, we gingen van links naar rechts en er gingen merken uit en kwamen weer merken in. We hebben eindeloos veel gelachen, en ik heb misschien nog wel meer gehuild. Maar ik heb een aantal mensen om mij heen verzameld die mij in de chaos van het ondernemerschap helpen het allemaal weer in perspectief te zien. 

Steeds meer vooroordelen worden de wereld uit geholpen en steeds meer mensen die in die vooroordelen geloofden komen inmiddels ook over de drempel en zien dat we niet alleen maar meisjes kleding verkopen maar hele leuke jongens items hebben! Dat we niet alleen maar dure items hebben maar ook hele goede betaalbare items. Dat wij staan voor wat we verkopen en kwalitatief goede items uitzoeken die kindjes graag willen dragen. 

Een jaar voorbij, 12 keer de huur betaald, 12 keer mijn personeel betaald, oneindig veel verkocht en zo trots als een pauw! 

Oh en als je nou denkt dat wij alleen maar dure items verkopen, of alleen maar hysterisch zijn kom dan eens kijken, je zult zien dat je ongelijk hebt ;)! 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf en laat dat nou net zijn wat wij aan het doen zijn! 

Stick to the plan!

Liefs,
Anne

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »