Kookaburra | Raadhuisstraat 3C | 5261 EH | Vught
Gratis verzending vanaf €100! Vandaag voor 16 uur besteld is vandaag verzonden!
Vraag ons alles via whats app, wij geven je graag advies!

Anne van de Water - 13 / Sep / 2022

Koekaboera

Koekaboera

Ineens wist ik het.. Ik zat te kijken naar Dynasty en daarin kwam de Kuckaburra voorbij. Een Australische lachvogel, als je deze in je dromen tegenkomt brengt die geluk. Ik maar hopen dat ik erover zou gaan dromen en ik niet werd opgeschrikt door een bedplassend kind... 

De volgende ochtend werd ik teleurgesteld wakker, ik zag hem niet. Ik hoorde hem ook niet, ik hoorde wel kinderen roepen, beetje jammer. Maar ik was er wel van overtuigd dat dit bij mij zou kunnen passen dus ik ging zoeken op het welbekende net. Hoe meer ik erover kon vinden, hoe enthousiaster ik werd. 

Een Australische vogel die je geluk brengt als je hem of haar tegenkomt in je dromen. Een rebel. Een aparte. Een positief wezen, altijd op zoek naar nieuwe manieren om anderen te vermaken. Onbevreesd. Een tegen de stroom in zwemmer. Een lacher. 

Een mooi verhaal achter de naam van onze winkel. Niet veilig, niet pastel, niet gewoon. Gewoon is raar en raar is leuk. Voor alle kindjes, groot of klein, blauw of oranje, jongen of meisje of misschien wel iets daartussenin. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »