Kookaburra | Raadhuisstraat 3C | 5261 EH | Vught
Gratis verzending vanaf €100! Vandaag voor 16 uur besteld is vandaag verzonden!
Vraag ons alles via whats app, wij geven je graag advies!

Anne van de Water - 13 / Sep / 2022

Een nieuw begin..

Een nieuw begin..

Ik wist altijd al dat ik, als er dan een échte winkel zou komen ook alles nieuw zou gaan bedenken en ontwerpen. Een andere naam die veel beter past bij mij en bij wat ik wil uitstralen, kleuren die beter bij mij passen maar ook een ander gevoel wat ik graag wil overbrengen op mijn klanten. 

Meestal werkt mijn hoofd dan best chaotisch. Ik bedenk dat er iets nieuws moet komen en loop over van ideeën waardoor ik totaal het overzicht verlies. Er komen dan honderden ideeën uit de koker en eigenlijk is het een grote, rommelige berg waar ik dan het beste uit wil gaan halen. 

Ik hou niet van veilig, ik denk ook niet dat je daar het verschil mee maakt. Ik denk vooral dat het iets moest zijn wat bij mij past. Geen pastel, geen voorzichtige zachte kleuren maar hysterie en vooral anders dan anderen. Daar wil ik het onderscheid in maken, door anders dan anderen te zijn. Niet alleen in de looks maar ook in de manier waarop we jullie willen helpen. Je kan altijd bij ons terecht, groot of klein, dik of dun, rood of oranje. 

In mijn zoektocht naar de juiste looks en feel kwam ik Samantha tegen en deze match was gewoon made in heaven. Ze werd niet direct afgeschrikt door mijn enthousiasme en gekke ideeën. Ze ging er zelfs in mee, maar wist het wel zo te filteren dat de goede dingen overbleven en de berg dus meteen een heel stuk minder groot werd. En na maanden wachten, een hele hoop brainstorms en avonden zoeken en wikken en wegen is dit het dus geworden. 

Ik hoop dat jullie het net zo tof vinden als ik! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »